Thursday, February 12, 2009




ewahh2...konon2 tuh syggg la ekkk...
takde makne nyeee...
nmpk dlm gmbr nie mmg diarg close kan?
tp takkkkde makne nyeeee...
nie afiq tgh good mood la konon nyee..
tuh sbb dia nak peluk faris nie..
klu tak,adoii asyik kena ketukkk je faris nie tau..
sian aku tgkk..
tp kan,aku rsau arr...afiq mane2 aku pg pon,
kompem dia akan buli bdk lain...
pehhhh tebal muke weiii...
asyik nak ketukkk org jekkk dia nie...
ade petua takkk?
tak nak bg afiq garang sgt..
pantang jumpe kwn nak ketuk...

5 comments:

ai said...

sama gak la ngan Ely. Kat nurseruy dia lah pembuli beso! budak dh skolah pon nangis ely kejekan tau! isk..malu den! jgnkan org luar, ngan kakak2 dia pon dia buli..huhuhu..

tp sib bek la ms bbq kt umah ila aritu dia berlakon konon baik + pendiam + pemalu..kalau tak..abis le anak2 org tu dia kejekan! ish ish

~fara~ said...

hi salam perkenalan dr saya.:)
saya link kan blog awak kat blog saya yer.lama ikuti perkembangan awak sejak amalkan mate 5..heheheh.skrg dah kurus kan?

yana said...

anda dijemput memeriahkan majlis kami..tq

fazilzura said...

FIla, akhirnye aku jmp kamo di sini.. wahh dh beso dh afiq yekk.. aku baru ko ada blog bile aku saje2 terjah fp ko ..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)